Διότι Vester σημαίνει... ο δικός σας

η Εταιρεια


Η Vester είναι Ελληνική Εταιρεία Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης και ιδρύθηκε το 2006 από ανθρώπους με όραμα και πολυετή εμπειρία στην ασφαλιστική αγορά. Στο δυναμικό της Vester εντάσσονται 25 διοικητικοί υπάλληλοι και τα γραφεία της βρίσκονται στην καρδία της Αθήνας. Η Vester είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα και κάθε χρόνο διαχειρίζεται ασφάλιστρα το ύψος των οποίων ξεπερνά τα 20.000.000 ευρώ, ενώ το πλήθος των πελατών της ανέρχεται σε 30.000.

Στο πελατολόγιό της, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται ορισμένες από τις μεγαλύτερες Ελληνικές Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε πολλούς τομείς, όπως: Χαλυβουργία, Χημική Βιομηχανία, Φαρμακοβιομηχανία, Κατασκευές, Ναυτιλία, Εισαγωγή και Εμπορία Αυτοκινήτων, Μεταφορές, Τρόφιμα, Καλλυντικά, Ξενοδοχειακές Μονάδες, Πληροφορική, Παραγωγή και Διανομή Ηλεκτρικής Ενέργειας, Λιανεμπόριο και άλλες.

Η Vester διαθέτει εξειδικευμένα στελέχη με μεγάλη εμπειρία στην διαχείριση Ειδικών Ασφαλιστικών Κινδύνων. Σκοπός μας είναι η αποτελεσματικότερη ανταπόκρισή μας στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της εποχής για την πιο ολοκληρωμένη κάλυψη της ασφαλιστικής σας ανάγκης, στο βέλτιστο κόστος και πάντοτε σε συνδυασμό με την άριστη υποστήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Η Vester συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες προκειμένου να προσφέρει προϊόντα από όλο το φάσμα των ασφαλιστικών εργασιών αλλά και για να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

H Vester είναι μια δυναμική εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις. Ιδρύθηκε από ανθρώπους με βαθιά γνώση της αγοράς και πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο. H Vester διαθέτει ικανά και έμπειρα στελέχη, άρτια οργάνωση και σύγχρονη τεχνολογική υποδομή προκειμένου να εξασφαλίσει την άριστη εξυπηρέτησή σας. Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες και σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών υπηρεσιών για κάθε ασφαλιστική σας ανάγκη.

Η Vester μπορεί να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους ανθρώπους να διερευνήσουν τις ανάγκες τους και να επιλέξουν την καλύτερη ασφάλιση για αυτούς και την οικογένειά τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να ενημερωθείτε για το ευρύ φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Σχετικά με εμάς

Η Vester συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες για να προσφέρει προϊόντα σε όλο το φάσμα των ασφαλιστικών εργασιών και για να καλύπτει κάθε ανάγκη

2103259811

info@vester.gr